I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 4 May 2012

kaki neowvel

 assalamualaikum reader[s]


Sebelum start typing cop ya .. aQ nak bersihkan skit habuk2 yg ada dekat blogg nie dlu `puhhh puerghh'.. HEKHEK.. amboii lucunya muka org yg bca blog nie ,, dy ikut jga cara aQ tiup habuk tu ..HAHA..ndak da berntinya merepak klu sda jmpa blogg.. okela baikla ,, blogg pown sda bersih .. mari kta mulakan latihan taekwando hari ini .. *apa aQ merepek nie* HAHA


today ,, aQ nak crta ttg hobi aQ yg suka menelaah novel ! selama 3 ta'un berkecimpung dlm bidang pernovelan nie ,, bnyak da novel yg abis aQ bca ,, bukan stakat tu saja ,, aQ  bljar kta2 yg jiwank krat2 pown dri novel juga ! bole dktakan aQ nie minah jiwank skrg .HAHA .. smpai2 yg lebih parah ,, da jugak manusia yg tak brapa nak sempurna nie pg gelar aQ nie kaki novel .. lucu plak glaran tu aQ rsa ,, apa slahnya menelaah novel? bukankah tu pown blajar namanya.. 


 tp kpd org yg suka ckp aQ kaki novel tu  arh aQ da pesanan utk kao .. aQ kaki novel oke lagi ,, ko tu kaki umpat ! suma org pown kao mau umpat .. mcm la kao tu sempurna bak bidadari dkayanagan HAHA.. marah ?? sukanya aQ tngok kao marah ,, macam teddy bear masak merah cuiii .. HEHE..
tp ,, itu bukan motif aQ nak update blog kali nie.. buat pa nak update blogg smata2 nak crta ttg bdak hingusan mcm tu ? HAHA. 


oke,, back to de topic ,, klu kt ngok skrg nie ,, film2 ,, drama2 yg dsiarkan d TV  kebiasaannya diadaptasi dri novel ... mungkin sebab novel tu terlalu best shingga para pengarah film n drama nak adaptasi crta dalam novel tu .. mcm film yg menang tu ,, OMBAK RINDU .. dy punya novel actuall tak pemes sgt , but after d adaptasi kan ,, rsa mcm penjualan novel tu melonjak naik .. uii  OPERA VAN JAVA tu bukan film la syg oii
itu rancangan komedi yg bikin suma org ketawa guling2... bukannya buat kao meleleh paa'am ?

tp kan ,, ary tu kan ,, ada kan ,, *aww brpa bnyak kan nie* time aQ bca novel ungu karmila karya - ramlee awang murshid ,,smpai aQ termimpi laiktu ,, aQ rsa mcm aQ jak watak utama dlm novel tu .. HAHA..tp syg novel t sda hilang .. time aQ kaci kwn pinjam ,, then bila aQ mintak blek ,, dy ckap ndak tawu mna sda .. uii time tu darah merah mcm mawu meletop ouh .. nasip ndakQ ccuk gna jarum ,, lau ndak nehh mandi drah la tu c kwan * dtg sowtnya* tp mawu buat pa ,, mrah pown bukan bole dpt blek juak to novel .


tp ,, seandainya aQ bisa utk menelaah buku seperti sejauh mna aQ menelaah novel kesayangan Q.. arh ! mesti aQ akan lebih happy dri skrg !