I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 26 December 2011

first time buat belog

assalamualaikum ualls.!!


hah hari nie tepat jam 10:52 am..akhirnya aku berjaya created belog nie..hehe.. punya la lama aku duduk depan Lappy nie..Sampai mata pown jadi sakit..Klu mata nie boleh becakap..of coz dy cakap ` udah la tu aku da penat sgt da nie.'..hahaha..

aku nie bukan apa,,selalu sgt aku tgok kakakQ post2 sesuatu d belog dy tu.. aku pown tertarik la skit2.cheh..hahah.!! Selalu sgat aku terfikir `apa yg akak aku buat tu? pagi,petang siang ,malam belog jak keja.. dy tak penat ka??' arhh itu la yg selalu aku fikirkan saat akak aku da pegang Lappy nie..hahaha.!!

korang nak taw, klu akak aku da pegang Lappy nie..da xda lagi la can untuk aku on9 nak updates status dekat fb tu.. hurm :'(..haha..terpaksa aku tggu akak aku da tido n tgah mlm jga la aku updates status dekat fb tu. kekekeke :)


nie first tyme aku buat belog..! first tyme jga nak post2 nie..haha..tu yg menaip pown ayat tunggang langgang.. haha..!! harap2 kesalahanQ dmaafkan oleh pengguna blogger suma.. ^_^

4 comments:

  1. awak cantiklah ! :) thank sudi follow belog buruk eyja :) muah sikett kat pipi dia :) hikhikhik :) good luck :)

    ReplyDelete
  2. @eyja haha mnda cantik.. ejya pown ciut apa.. :)
    hahah//thanks sudi muahh pipi yg ndak brpa lembut nie :P

    ReplyDelete