I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 27 December 2011

Di Hari JadiQ

assalamualaikum n selamat malam reader[s].. <3 <3 <3

Hari nie aku nak kongsi crta ngan korang suma apa yang berlaku d hari jadiQ yg jatuh pada hari jumaat minggu lalu.. :) oke2 correction oke.! aku ckap nak kongsi crta tentang befday aku,,bkan nak kongsi crta tentang  film kongsi yg tgah top meletup mcm mercun ari tu.haha.. kehkehekeh

esok da befday aku..malam  tu aku da non-stop hambur lemari..hahah.nak test tgok baju mana nak pki esok nie..hahah.. lagipown da mintak izin ngan mummy mawu jln kan..n mummy benarkan..aku pown apa lagi..langsung tak lepaskan peluang..aku g ar hangout ngan bff gilak2 aku..hahah :p takkan la tem befday aku nak jga duduk terperap jak dekat rumah tu..  telampau la anak mummy klu aku duk rumah tem befday sndri..haha.happy gilak2 aku  hari tu.. bnyak gmbar yg sempat kta snap mna jak kta brenti.hahah.:p








>> created by cik pesek <<

da tgok gmbar kan? apa pendapat korank?? da bole jadi model ka? kehkehkeh..bnyak lagi actually gmbar2 yg aku ngan kwan2 aku sempat snap hari tu...tp klu suma tu mawu d upload...penuh jak ndak belog nie nanti.. :P..ibarat kata2 ompteh `less is better then more'.haha.. :P..So,megenangkan kata2 yg entah sapa yg kata tadi tu,,aku pown bg korank tgok gmbar ckit2 jak la.! hahah...cory erk. :)

5 comments:

  1. nice to meet u..saya nk gtw saya dah folo sini..kalau iklas flo saya blk ew..thx..

    ReplyDelete
  2. @izyan da follow awak da..

    @zielah sya akan follow. :)

    ReplyDelete
  3. thank's for follow me and i will follow u back as means i will always read u blog...
    as blogger we must be natural.. we follow because we want to read and want to know.. Btw, nice blog.. Hee.. :)
    From: LzQg.

    ReplyDelete
  4. hahaha..oke az!! btol la ckp ko tu/! :P

    ReplyDelete